Boxerul român Paul Andrei Arădoaie a fost selecţionat în echipa Europei care va întâlni Asia

30 ian 2019 543 afişări Box
Boxerul român Paul Andrei Arădoaie a fost selecţionat în echipa Europei care va întâlni Asia

Campionul român Paul Andrei Arădoaie a fost selecţionat în echipa Europei, care va boxa pe 2 februarie la Praga (Cehia) în meciul cu formaţia Asiei. În vârsta de 22 de ani, Paul Andrei Arădoaie este campion european de tineret, campion european Under 22 şi vicecampion al UE în 2018. Andrei (CS Dinamo Bucureşti), sportiv antrenat de Dumitru Dorobanţu, este clasat între primii 5 pugilişti ai categoriei 81 de kilograme în Europa.

La Praga, pe 2 februarie, Andrei va boxa cu uzbecul Ruzmetov Dilshodbek, campion mondial de juniori în 2014. 

”Este o mare onoare pentru noi ca la a doua ediţie consecutivă (nr - în 2017 Mihai Nistor a boxat în meciul Europa vs Cuba) să avem un pugilist selecţionat să facă parte din echipa Europei. Sunt convins că Andrei va câştiga la Praga şi va demonstra că este unul din pugiliştii în care federaţia îşi pune mari speranţe în perspectiva Jocurilor Olimpice din 2020 de la Tokyo”, a declarat preşedintele FRB, Vasile Cîtea. 

Foto: Andrei Arădoaie (în stânga) are deja un palmares impresionant la amatori

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.