Veşti excelente despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher: "M-am uitat cu el la Formula 1"

31 iul 2019 36178 afişări Auto-Moto
Veşti excelente despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher: "M-am uitat cu el la Formula 1"

Jean Todt, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Automobilism, a oferit noi veşti legate de starea de sănătate a fostului mare pilot de Formula 1 Michael Schumacher.

Todt, fost manager general şi director al Ferrari, echipă la care Schumacher a scris istorie în Formula 1, a explicat că starea de sănătate a germanului s-a îmbunătăţit după accidentul grav suferit în 2013, la schi, iar acesta chiar urmăreşte curse la televizor. “Am întotdauna grijă când fac astfel de declaraţii, dar este adevărat. Am văzut cursa (n. red. – Marele Premiu al Germaniei, de duminică alături de Michael Schumacher, la locuinţa lui din Elveţia. Michael se află în mâini bune şi este îngrijit corespunzător în casa lui. Nu cedează nicio clipă şi continuă să lupte”, a declarat Jean Todt, pentru Radio Monte-Carlo, citat de Mirror.

Preşedintele FIA s-a declarat întristat de faptul că Michael Schumacher nu mai poate comunica normal, însă are încredere că starea de sănătate a fostului pilot se va îmbunătăţi. “Familia lui luptă la fel de mult, iar prietenia noastră nu mai poate fi la fel cum era odată. Asta din cauza faptului că nu mai există acea comunicare ca înainte. Continuă să lupte şi familia lui face la fel”, a mai declarat Todt.

În vârstă de 50 de ani, Michael Schumacher s-a rănit grav în decembrie 2013, după un accident la schi, iar pentru foarte mult timp s-a aflat în comă. După mai multe operaţii şi luni petrecute în diferite instituţii medicale, germanul a fost mutat la locuinţa sa din Elveţia, una tranformată într-un adevărat spital, acolo unde e îngrijit de mai mulţi specialişti în neurologie.

 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.