Titlul de la Red Bull Romaniacs 2019 pleacă în Germania! S-a stabilit un nou record la ediţia din acest an a celui mai dur enduro din lume

4 aug 2019 848 afişări Auto-Moto
Titlul de la Red Bull Romaniacs 2019 pleacă în Germania! S-a stabilit un nou record la ediţia din acest an a celui mai dur enduro din lume
GALERIE (3 de imagini) VEZI GALERIA

Ediţia din acest an a Red Bull Romaniacs, desfăşurată în cursul acestei săptămâni la Sibiu, a fost câştigată de un reprezentant al Germaniei, Manuel Lettenbichler.

A patra zi de off-road din ediţia ”Sweet 16” a fost cea mai dură din raliu, cu un traseu tehnic, ploaie, ceaţă şi un deznodământ decis chiar pe ultima urcare. Manuel Lettenbichler, Alfredo Gomez şi Graham Jarvis au luat startul cu şanse la victorie, însă cel care pleacă de la Sibiu cu trofeul este tânărul bavarez.

La 10 ani după ce Andreas Lettenbichler câştiga Red Bull Romaniacs, Manuel, fiul său, reuşeşte să aibă un ritm incredibil şi să ţină piept asaltului venit din partea lui Alfredo Gomez şi a lui Graham Jarvis.

Letti şi noul record

La cei 21 de ani, 3 luni şi 4 zile, Manuel Lettenbichler a devenit cel mai tânăr rider care câştigă un titlu Red Bull Romaniacs, doborând recordul stabilit, în 2018, de Wade Young (Africa de Sud).

Mani Gyenes – finiş nr. 16

Pilotul român, Emanuel Gyenes a terminat cel de al 16-lea său Red Bull Romaniacs, fiind singurul rider din lume care a reuşit să ajungă la sosirea tuturor ediţiilor desfăşurate până în prezent. Din păcate, problemele avute cu ventilatorul şi răcirea motorului în ziua a treia l-au dus în imposibilitatea de a lupta pentru încă un podium, iar în final a încheiat raliul cu al 4-lea timp la clasa Silver.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.