Renault a livrat o flotă de 122 ambulanţe tip C pentru IGSU

Marţi, 18:24 12268 afişări Auto-Moto
Renault a livrat o flotă de 122 ambulanţe tip C pentru IGSU 3 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7959/18165918/3/flota-renault-master-isgu-4.jpg

122 de ambulanţe Renault Master, destinate serviciilor de ambulanţă şi SMURD, au fost livrate către Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă. Vehiculele au fost modificate conform cerinţele IGSU şi fac parte din Programul POIM 2014 – 2020 care are ca scop îmbunătăţirea serviciilor acordate pacienţilor.

O flotă de 122 de ambulanţe, dezvoltate de către Asocierea Renault - Gruau - Avant Maris Medical, au fost livrate către IGSU prin Programul POIM 2014 – 2020 - "Îmbunătăţirea capacităţii de intervenţie la urgenţele medicale”. Acest lot este alcătuit din vehicule tip C, transformate conform cerinţelor Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

Ambulanţele tip C sunt destinate intervenţiilor medicale de urgenţă la cel mai înalt nivel şi transportului medical asistat al pacientului critic, fiind dotate cu echipamente şi materiale de terapie intensivă.

Vehiculul care a stat la baza acestui lot de ambulanţe este Renault Master L3H2 Energy dCi 170 TT şi este disponibil cu sistem multimedia R-LINK: Navigaţie (harta României inclusă) şi ecran tactil 7". De asemenea, beneficiază de o serie largă de sisteme de asistenţă la conducere, dintre care amintim: Sistem antiblocare roţi la frânare (ABS) cu AFU (asistenţă la frânarea de urgenţă) + EBD; Control dinamic al traiectoriei (ESP adaptativ, cu sistem antipatinare ASR); Extended Grip (motricitate suplimentară pe suprafeţe dificile); HSA (Hill Start Assist , asistenţă la urcarea în rampă); proiectoare de ceaţă; Parking assist (camera video pentru asistenţă la parcarea cu spatele şi senzori de parcare spate); Sistem Stop&Start şi ESM (Energy Smart Management - recuperarea energiei în momentul frânării).

Transformarea în ambulanţe a celor 122 de Renault Master s-a realizat în Franţa şi în România, în conformitate cu solicitările IGSU. În perioada următoare, Renault va mai livra către IGSU 10 ambulanţe tip C şi 75 de ambulanţe tip B, în completarea celor 300 ambulanţe tip B realizate anul trecut.

RENAULT este în permanenţă preocupat de inovaţie şi dezvoltarea unor motorizări bazate pe un downsizing de ultimă generaţie, care permite un consum redus de combustibil şi păstrează în acelaşi timp un nivel excelent de performanţe tehnice şi confort în utilizare. Performanţele deosebite în această direcţie se datorează noii game de vehicule, dar şi succesului motorizării Energy ce reduce consumul de carburant şi emisiile de CO2, păstrând fiabilitatea, calitatea şi durabilitatea modele din gama Renault.

GROUPE GRUAU - FRANTA este unul dintre cei mai mari producători de vehicule speciale din Europa, cu peste 50 de ani de experienţă în colaborarea cu sistemul medical din întreaga lume.

AVANT MARIS MEDICAL este integrator de soluţii medicale, personalizate,  atât pentru sistemul public, cât şi pentru cel privat, colaborând cu toţi furnizorii de echipamente medicale din Romania şi din Europa. În anul 2017 a devenit partenerul oficial în Romania al Grupului GRUAU, asigurând consultanţă, suport tehnic profesionist şi implementare rapida a proiectelor la nivel local.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.