Pilotul Juan Manuel Correa, operat după accidentul grav din Formula 2 în care Anthoine Hubert şi-a pierdut viaţa

2 sep 2019 1153 afişări Auto-Moto
Pilotul Juan Manuel Correa, operat după accidentul grav din Formula 2 în care Anthoine Hubert şi-a pierdut viaţa

Pilotul de Formula 2, Juan Manuel Correa, a fost operat şi va urma o perioadă lungă de recuperare, după accidentul suferit la Grand-Prix-ul Belgiei, în urma căruia Anthoine Hubert şi-a pierdut viaţa.

Într-un comunicat oficial publicat duminică pe site-ul pilotului de Formula 2, a fost anunţat faptul că acesta va urma recuperări intensive după operaţia suferită în urma tragicului accident în care a fost implicat sâmbătă.

”Pilotul de Formula 2, Juan Manuel Correa, a fost una dintre cele două victime ale tragicului accident care s-a petrecut sâmbătă la Grand-Prix-ul Belgiei. Tânărul în vârstă de 20 de ani rămâne în stare stabilă după ce a trecut printr-o lungă operaţie de reparare a fracturilor ambelor picioare. Juan Manuel va rămâne internat la terapie intensivă pentru cel puţin 24 de ore. Părinţii săi pot confirma că Juan Manuel este pe deplin conştient de evenimentele petrecute şi îi oferă tânărului copleşit de tristeţe sprijinul şi consolarea de care acesta are nevoie. Correa transmite familiei lui Anthoine Hubert condoleanţe şi îşi îndreaptă rugăciunile sale spre ei şi spre fiul lor”, scrie în comunicatul oficial publicat pe pagina pilotului.

”Juan Manuel şi familia sa sunt foarte recunoscători tuturor fanilor pentru mesajele de îngrijorare. De îndată ce rănile sale se vor stabiliza, doctorii vor stabili dacă poate fi transferat în Statele Unite pentru a urma un lung proces de recuperare”, mai stă scris în comunicatul oficial.

Anthoine Hubert şi-a pierdut viaţa în urma impactului cu maşina condusă de americanul Juan Manuel Correa, la o viteză de 170 la oră. Maşina lui Hubert a lovit parapetul de protecţie de pe marginea dreaptă a circuitului, a ricoşat pe pistă şi a fost izbit în plin de monopostul condus de Juan Manuel Correa.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.