Fiul lui Liviu Dragnea, patron de club şi deţinătorul "celui mai puternic Volkswagen Golf din lume". FOTO | Cum arată "monstrul" în care a investit 78.000 de euro "scoşi" din Tel Drum

5 nov 2018 13100 afişări Auto-Moto
Fiul lui Liviu Dragnea, patron de club şi deţinătorul "celui mai puternic Volkswagen Golf din lume". FOTO | Cum arată "monstrul" în care a investit 78.000 de euro "scoşi" din Tel Drum

Dezvăluirile Rise Project despre afacerea Tel Drum controlată de Liviu Dragnea îl ating şi pe Valentin Ştefan Dragnea, fiul şefului partidului de guvernământ şi patronul echipei de fotbal Turris Oltul Turnu Măgurele, din Liga 3.

Conform dezvăluirilor, Valentin Dragnea i-a cerut lui Petre Pitiş, şeful Tel Drum, aproximativ 80.000 de euro pentru a-şi tuna un Volkswagen Golf numit "cel mai puternic din lume": "Salut, am şi eu o datorie la un tip şi nu vreau să-i cer lui Liviu, că mă ceartă. Mă poţi ajuta să o achit? A făcut o factură de ulei pentru maşini. Te rog frumos!", e mail-ul trimis de Dragnea Jr. lui Pitiş. Urmarea? "Şi Tel Drum a plătit până s-a întors iarna. Dragnea Junior tocmai termina de tunat cel mai puternic Volkswagen Golf din lume. O rachetă albastră upgradată la 776 de cai-putere. Şmecheria a costat 78.000 de euro", scriu jurnaliştii de la Rise Project.

Iar 78.000 de euro au fost de ajuns pentru ca fiul lui Liviu Dragnea să construiască cel mai puternic Volkswagen Golf 2.0 TFSI din lume. Conform 4tuning.ro, motorul a primit axe cu came custom Catcams, galerie de admisie Billet cu porturi pentru extra patru injectoare, galerie de evacuare twin-entry acoperită ceremic, fost nou, ECU programat, dar şi alte reparaţii care au transformat bolidul în unul care i-ar face invidioşi şi pe bogătaşii planetei.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.