Cel mai bun prieten al lui Schumacher a rupt tăcerea! "Nu mai e în comă! Să-l lăsăm să-şi trăiască viaţa în linişte!". Ce se întâmplă acum cu fostul campion de Formula 1

31 iul 2018 59467 afişări Auto-Moto
Cel mai bun prieten al lui Schumacher a rupt tăcerea! "Nu mai e în comă! Să-l lăsăm să-şi trăiască viaţa în linişte!". Ce se întâmplă acum cu fostul campion de Formula 1
  • Jean Todt, fostul şef de la Ferrari şi prieten apropiat al lui Michael Schumacher, a vorbit despre omul care a scris istorie în Formula 1 şi care e imobilizat la pat după ce în decembrie 2013 a suferit un grav accident de schi.

"Michael este înconjurat de familia lui, de rudele lui. Mă simt binecuvântat că am acces constant atunci când vine vorba de starea lui de sănătate, dar aceasta reprezintă un lucru privat. Totuşi, e momentul să îl lăsăm pe Michael să îşi trăiască viaţa în linişte. Repet, e timpul să îl lăsăm să-şi trăiască viaţa în linişte", a spus Todt, citat de RMC Sport.

Totuşi, un medic specialist a dat un verdict dur. "Din punct de vedere medical, Michael Schumacher nu mai este de mult în comă. Coma durează câteva zile sau câteva săptămâni. Recuperarea după comă trebuie să fie într-un timp relativ scurt. Creierul îşi poate reveni chiar şi după un an sau mai mult, dar evoluţia este foarte lentă, iar preţul este o imensă muncă pentru reabilitare.

În alte cazuri grave, iar cel al domnului Schumacher este unul grav, creierul este atât de afectat încât recuperarea intelectuală este puţin probabilă. Timpul este împotriva noastră"
, a spus Steven Laureys, conform presei belgiene.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.