Internaţionalele de atletism ale României. Andreea Panţuroiu, personal best la triplusalt, cu un rezultat de 14,36 metri

3 iun 2018 602 afişări Atletism
Internaţionalele de atletism ale României. Andreea Panţuroiu, personal best la triplusalt, cu un rezultat de 14,36 metri

Cea de a 63-a ediţie a Internaţionalelor de atletism ale României a debutat sâmbătă pe ”Cluj Arena”. Încă din prima zi, s-a înregistrat un rezultat de referinţă. Atleta română Andreea Panţuroiu (CSM Bucureşti) a stabilit un nou record personal la triplusalt, cu un rezultat de 14,36 metri. Eleva antrenoarei Mihaela Nicoară şi-a îmbunătăţit vechea performanţă cu trei centimetri, anunţând un sezon internaţional plin de promisiuni.

Rezultate ce merită remarcate în prima zi au mai obţinut, dintre sportivii români, Andrei Gag (CSM Bucureşti) la greutate – 20,12 m, suliţaşul Alexandru Novac (CSM SCM Bacău) – 79,61 m, Alin Firfirică (CSA Steaua) la disc – 64,40, Andrea Mikloş (CSS Viitorul Cluj) la 400 metri – 52,35. Au ocupat locul doi, dar cu rezultate bune, Robert Parge (CSU Cluj) – 54,84 la 400 m (nou record naţional de tineret) şi Bianca Perie – Ghelber (CSM Bacău – Steaua) 70,96 la ciocan.

Competiţia continuă astăzi, de la ora 18:30.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.