Are 36 de ani, e campioană mondială şi deţine recorduri importante, iar azi i-a surprins pe toţi: "Sunt virgină!"

13 feb 2019 25208 afişări Alte Sporturi
Are 36 de ani, e campioană mondială şi deţine recorduri importante, iar azi i-a surprins pe toţi: "Sunt virgină!"
GALERIE (12 de imagini) VEZI GALERIA

Lori Susan "Lolo" Jones, dublă campioană mondială la 60 de metri garduri, a făcut, zilele trecute, un anunţ care a lăsat cu gura căscată lumea sportului: deşi are 36 de ani, încă nu şi-a început viaţa sexuală.

Sportivă talentată, care a terminat facutlatea şi a urmat o carieră în atletism, Susan e specialiată în probele de 60 şi 100 de metri garduri, unele în care, de-a lungul timpului, a obţinut performanţe excepţionale. Dar viaţa de sportiv i-a pus "obstacole" în cea privată. Pe plan personal, a cunoscut mai mulţi bărbaţi, a avu mai multe relaţii, dar...nici una nu s-a finalizat, după cum anunţă chiar "Lolo": "Îmi plac mult bărbaţii, dar, pur şi simplu, ceva nu merge", spune Jones, care anunţă că-şi va începe viaţa sexuală abia după ce se va căsători.

O apariţie agreabilă în faţa camerelor TV, Jones a trecut prin mai multe realaţii, însă nu şi-a început, încă, viaţa sexuală, după cum chiar a dezvăluit într-un interviu acordat de curând: "Cel mai greu lucru pe care l-am făcut a fost să rămân virgină. A fost mai dificil decât să mă antrenez pentru Jocurile Olimpice sau să termin facultatea", a fost anunţul foarte surprinzător făcut de fosta campioană mondială.

Până la 36 de ani, Jones a câştigat 14 titluri de campioană a Statelor Unite ale Americii în timpul colegiului absolvit la Universitatea de Stat din Indiana. Apoi, a făcut pasul spre atletismul profesionist şi a câştigat campionatele naţionale în 2007, 2008 şi 2009, dar şi Campionatul Mondial în 2008 şi 2010, toate performanţele venind în proba de 60 de metri garduri.

La Jocurile Olimpice de la Beijing, 2008, era marea favorită la câştigarea medaliei de aur în proba de 100 de metri garduri, dar s-a împiedicat la ultimul obstacol şi a terminat doar pe locul al şaptelea. Deţine, de asemenea, recordul mondial în cursa de 60 de metri garduri cu un timp de 7,72 secunde. Este campioană mondială la Saint Mortiz (2013), în proba de bob, şi a participat şi la Jocurile Olimpice de la Soci (Rusia, 2014), unde a terminat pe locul al 11-lea.

CLICK AICI PENTRU O GALERIE FOTO CU SUSAN JONES

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.