România a cucerit şapte medalii de aur şi una de argint la Campionatul Mondial de Fotbal-Tenis

2 nov 2018 482 afişări Alte sporturi
România a cucerit şapte medalii de aur şi una de argint la Campionatul Mondial de Fotbal-Tenis

Delegaţia României a câştigat şapte medalii de aur şi una de argint la Campionatul Mondial de Fotbal Tenis din Le Havre (Franţa).

Tricolorii au cucerit medalii de aur în probele de simplu, dublu şi triplu la feminin şi în probele de dublu şi triplu la mixt. De asemenea, au câştigat medalia de argint în proba de triplu masculin.

La simplu feminin, Anemaria Gherghel şi Florina Chiar au câştigat în finală contra reprezentativei Slovaciei. La dublu feminin, echipa alcătuită din Gherghel, Chiar, Monica Şagău şi Ana Maria Rizescu au învins în finală echipa Ungariei. Iar la triplu feminin, formaţia alcătuită din Gherghel, Chiar, Şagău, Rizescu, Paula Paraschiv şi Maria Lică a câştigat în finală echipei Ungariei. La dublu mixt, echipa alcătuită din Gherghel, Chiar, Lucian Purice şi Florin Purice a învins selecţionata Moldovei.

La triplu mixt, formaţia tricoloră alcătuită din Gherghel, Chiar, Rizescu, Lucian Purice, Adrian Cîrstea şi Marius Stoenică a câştigat finala cu reprezentativa Franţei.

La simplu masculin, Florin Purice şi Răzvan Vornicu, au învins în finală selecţionata Franţei. La dublu masculin, echipa alcătuită din Lucian Purice, Florin Purice, Răzvan Vornicu şi Norbert Varo a câştigat împotriva reprezentativei Franţei.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.