Laura Ilie, locul trei la Grand Prixul de tir de la Plzen, după ce s-a calificat în finală de pe locul întâi, cu record naţional

5 mai 2017 686 afişări Alte sporturi
Laura Ilie, locul trei la Grand Prixul de tir de la Plzen, după ce s-a calificat în finală de pe locul întâi, cu record naţional

Laura Ilie (24 de ani), sportiva anului 2016 la puşcă, după cum a stabilit FR de Tir Sportiv, continuă să-şi ”regleze ţinta” în drumul spre Tokio 2020. Spotiva legitimat la CS Dinamo s-a clasat pe locul trei la Grand Prix of Liberation de la Plzen (Cehia), în proba de puşcă aer comprimat – 10 metri, după ce a câştigat calificările cu nou record naţional (419,2 puncte).

Rezultatul său din serii este senzaţional, la fel ca şi performanţa din finală. Laura a tras constant cele 4 serii de câte 10 focuri (105.2, 106.2, 103.6, 104.2), dovedind o mână sigură şi un psihic puternic. Datorită rezultatului ei, echipa României a încheiat competiţia pe locul trei, după Cehia şi India. Din echipă au mai făcut parte Eliza Molnar (locul 37) şi Cristina Tudose (43).

Competiţia continuă până duminică, Laura Ilie urmând să mai concureze la încă două probe, 50 m puşcă culcat (60 focuri) şi la 50 m puşcă 3 poziţii. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.