Începe cel mai tare turneu de fotbal din România destinat copiilor! Unde va avea loc "Cupa Centenarului Marii Uniri"

28 oct 2018 1990 afişări Alte sporturi
Începe cel mai tare turneu de fotbal din România destinat copiilor! Unde va avea loc "Cupa Centenarului Marii Uniri"

Primăria Municipiului Bucureşti prin Compania Municipală Sport pentru Toţi Bucureşti anunţă organizarea celui mai mare turneu de fotbal din România dedicat copiilor! La acest turneu, sugestiv intitulat “Cupa Centenarului Marii Uniri”, vor participa peste 3.500 de copii cu vârste cuprinse între 6 şi 10 ani, din toată ţara şi inclusiv din Republica Moldova !

Competiţia, care se desfăşoară în perioada 29 octombrie - 01 noiembrie 2018, se derulează în cadrul programului “Artă şi Cultură prin Joc şi Cântec”, în incinta complexului sportiv Arena Naţională. Luni 29 octombrie, la ora 13:00 are loc ceremonia oficială de deschidere a evenimentului, la care şi-au anunţat prezenţa personalităţi importante din lumea fotbalului românesc! În cadrul acesteia vor avea loc reprezentaţii artistice, susţinute de artişti ai Teatrului Ion Creangă, recitaluri muzicale ale unor trupe celebre, precum şi multe alte surprize pregătite pentru cei mici!
La Cupa Centenarului participă un număr de 227 de echipe, împărţite pe cinci categorii de vârstă, respectiv pe anii 2008, 2009, 2010, 2011, 2012. Cele mai multe meciuri se vor desfăşura chiar pe suprafaţa gazonului celui mai mare stadion al ţării, Arena Naţională, iar finalele de joi, 1 noiembrie, vor fi arbitrate de nume importante ale arbitrajului românesc!

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.