FOTO | Metoda autobuzul. Federaţia de Lupte introduce Bucureştiul pe harta oraşelor care iubesc sportul. Promovare excelentă a CM U23 de la Polivalentă

8 nov 2018 752 afişări Alte sporturi
FOTO | Metoda autobuzul. Federaţia de Lupte introduce Bucureştiul pe harta oraşelor care iubesc sportul. Promovare excelentă a CM U23 de la Polivalentă Foto: Răzvan Pârcălabu, preşedinte FR Lupte
GALERIE (4 de imagini) VEZI GALERIA

Bucureştiul devine, o dată în plus, în luna noiembrie, capitală mondială a sportului. Gazdă a Campionatelor Mondiale de lupte, seniori U23, în Sala Polivalentă, în perioada 12-18 noiembrie, Federaţia Română de specialitate a lansat o campanie de promovare a întrecerii aliniată la standarde europene.

"Un număr însemnat de autobuze RATB" au fost colantate cu afişele Campionatului Mondial de lupte şi se plimbă în aceste zile pe arterele principale din Bucureşti. Mesajul: "Vino cu noi la Mondiale!" Bucureştenii îi pot vedea în afişe pe cei mai reprezentativi luptători români, în frunte cu Alina Vuc şi Albert Saritov.

Intrarea este liberă, iar cei care au curiozitatea de a asista la întreceri vor avea parte şi de concerte-surpriză, susţinute de Gipsy Casual, Andreea Bănică şi Bere Gratis.

Luptele reprezintă un sport cu tradiţie în România, aducând un număr important de medalii olimpice: 7 de aur, 8 de argint şi 19 de bronz.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.