147 HELL! Ronnie ratează incredibil break-ul maxim la Welsh Open!

29 ian 2010 109 afişări Alte Sporturi
147 HELL! Ronnie ratează incredibil break-ul maxim la Welsh Open! 147 HELL! Ronnie ratează incredibil break-ul maxim la Welsh Open!

Ronnie O'Sullivan s-a calificat în semifinale la Welsh Open,după ce a trecut de Mark Allen cu scorul de 5-2.

"Racheta", câştigător categoric în tururile anterioare împotrivalui Stuart Bingham (5-1) şi Jamie Cope (5-0), a etalat şi în meciulde astăzi un snooker de excepţie, semn că finala pierdută în faţalui Shelby la Masters e deja istorie (când a condus cu 9-6, dar apierdut în joc decisiv cu 10-9)

Câştigător al turneului galez în 2004 şi 2005, Expresul din Essex aavut şi motive de tristeţe în această zi. În frame-ul 5 alpartidei, Ronnie "a plecat" pe break-ul maxim, deşi masa păreadestul de grea. Cu măiestrie, triplul campion mondial a trimissuccesiv cele 15 bile de culoare roşie în buzunar, jucând defiecare dată bila neagră. Cu excepţia bilei albaste, toate celelatebile erau pe punctele lor, aşa că nimeni nu mai anticipa oratare.

Totuşi, Ronnie e Ronnie şi probabil din acest motiv este cel maiiubit jucător din istorie (alături de Jimmy White). Deşi a ieşitperfect de la bila galbenă la cea verde, "Racheta" a ratat-o peaceasta din urmă, într-un mod inexplicabil. Reacţia lui Ronnie? Aizbucnit în râs.

De 9 ori a reuşit O'Sullivan break-ul maxim de 147 în cariera sa,fiind, alături de Hendry, singurul jucător de snooker care se poatemândri cu această performanţă. Mai jos îţi prezentăm cel mai rapidbreak de 147 reuşit vreodată: Ronnie l-a realizat în 5 minute şi 20de secunde (împotriva lui Mick Price, în 1997).

Break-ul de 147 este extrem de dificil de obţinut de oricejucător de snooker, jucători care au ieşit chiar campioni mondialinereuşind să atingă mult râvnitul 147. Este şi cazul lui KenDoherty, care a ratat incredibil într-un duel cu Matthew Stevens(vezi video-ul de mai jos intitulat sugestiv 147 Hell, unde îl veţiregăsi şi pe Ronnie O'Sullivan, care de această dată ratează labila roz).

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.