Un os atârnă în ciorap. Şi ce dacă?

19 dec 2013 5930 afişări Blog

Între momentul groaznicei accidentări a lui Roman şi finalul meciului Botoşani-Gaz Metan a trecut mai bine de o oră. Un meci de prânz, între două echipe fără rating, la care dacă afli rezultatul mai pe seară, înseamnă că eşti în grafic. Acea accidentare înfiorătoare a schimbat destinul şi notorietatea acestei întâlniri anonime, marcând malign momentul, ziua, ecranul.

În acea oră în care se juca o repriză secundă care nu mai interesa pe nimeni, ProSport a adunat informaţii, a dat telefoane şi a reuşit să pună cap la cap elementele tragediei, oferindu-le cititorilor site-ului. La ora 3pm dezastrul era deja de notorietate, ştiau despre necaz şi cei nu neapărat interesaţi de fotbal.

Şi s-a terminat meciul. În furnicarul mereu gălăgios al redacţiei s-a făcut brusc linişte. Dolce Sport transmisese în direct acest lunch-game şi urma să auzim reacţiile. Ce e cu Roman, dacă a fost dus la spital, operat şi aşa mai departe. Cine credea că poate fi pus la curent cu toate aceste evenimente, a rămas dezamăgit. Au urmat, într-adevăr, câteva interviuri de la faţa locului, dar subiectele erau cu totul altele. Ce parcurs va avea Botoşaniul de-acum încolo, cât de bun a fost anul lui Gaz Metan, dacă arbitrii au fost corecţi şi dacă e sau nu greu să joci în zece mai bine de o repriză. Eventualele inormaţii proaspete despre nefericitul atacant al lui Gaz Metan au lipsit cu desăvârşire, intervenţiile celor de la stadion referindu-se vag şi cu o compasiune mai degrabă studiată la victima acestui meci.

Plecându-se de la Botoşani s-a revenit în studio unde trei băieţi au purtat, zeci de minute, o discuţie doctă şi vitală despre benzile Mediaşului şi distanţa dintre compartimentele Botoşaniului. În acest timp, pe o targă, un om zăcea cu oasele frânte, cu tibia atârnând în piele şi în ciorap. Interesează pe cineva? Dacă nu, scuzaţi pentru insistenţă. Dacă da, asta nu s-a văzut!

VIDEO - Accidentare HORROR în Liga 1! Un nou caz "Ardeleanu": Dan Roman a ieşit în lacrimi de pe teren, cu piciorul rupt.

Versiune selectata: mobil / standard