Până joi nu vine nimeni

28 nov 2011 1144 afişări Blog

Declaraţia ironică a lui Ilie Stan, că în cazul venirii lui Hagi el ar urma să pregătească echipa a doua, e irealizabilă. Steaua nu mai are echipa a doua, s-a desfiinţat, iar componenţii ei s-au împrăştiat ba pe la Viitorul Constanţa, ba pe la prima echipă a Stelei (Roşu chiar a debutat interesant cu Braşovul), ba, iată, pe la Liverpool, unde puştiul Cojocaru a fost spectatorul de lux al lui Stevie G.

Aşadar, câştigând, Steaua are antrenor măcar până la partida cu Schalke. Dacă iese bine acolo, va avea antrenor şi până la derby-ul cu Dinamo. Şi tot aşa, din meci în meci. Dacă Raul şi Huntelaar se vor dovedi mai abili ca Geraldo sau Martinovic, vor reveni în actualitate problemele preparatorului fizic şi toate celelalte.

Ce e cert este că împotriva lui Schalke, fraţii Costea n-au cum să joace amândoi, pentru că Florin e suspendat. Mihai, dacă vrea certificat de atestare a propriei valori, acolo trebuie să dovedească, pe "Auf Schalke", nu în luptă corp la corp cu Rusescu pentru mingea cu care se execută penalty sau în dialog cu Edi Iordănescu, pe holul vestiarelor.

Schimbarea nouarului a fost logică. După cum logică a fost şi victoria Stelei, în ciuda nervilor pricinuiţi de arabescul de regulament al asistentului Nica şi în ciuda tumultului verbal al lui Şumudică. Rămâne în urmă o seară încinsă, electrică, şi o echipă care are câteva zeci de ore de linişte înaintea celor mai grele patru zile din acest sezon.

Versiune selectata: mobil / standard